Mød os

Anker Nielsen har i mere end 25 år ydet rådgivning til private virksomheder og den offentlige sektor inden for strategi, organisation og styring. Han fungerer oftest som sparringspartner for ledergrupper, som facilitator af større udviklingsforløb samt som coach for interne projektteams.

Anker Nielsen

mobil +45 40 20 04 76
an@core-team.dk

Käte Magdalene Gjørup  har i mere end 15 år rådgivet især videnintensive service virksomheder om strategi og innovation og udvikling af organisatorisk fornyelseskompetence. Oftest som sparringspartner og inspirator for ledelsen og som coach for interne projektteams.

Käte Magdalene Gjørup

mobil +45 23 23 66 62
kmg@core-team.dk

Christian Aarosin har i mere end 25 år rådgivet ledelse og ejere af et stort antal private og offentlige virksomheder om forretningsudvikling og transaktioner. Fokus har ofte været på at identificere og optimere virksomhedernes værdiskabende faktorer og på at sikre et levedygtigt langsigtet forretningsgrundlag.

Christian Aarosin
mobil + 45 40 10 10 59
caa@core-team.dk

Bo har igennem de sidste 17 år gennemført mere end 1200 workshop med mange forskellige fokusområder, bl.a. strategi, risikoanalyse, projektopstart, projektevaluering, opstart af nye virksomheder etc. Har i 9 år drevet selvstændig konsulentvirksomhed i SQ1 Danmark, inden Bo tiltrådte i core-team.

Bo Felding
mobil + 45 26 28 24 26
bf@core-team.dk